Nem csak fogyaztáscsökkentő

Miért tartjuk fontosnak, hogy minnél többen tudjanak a készülékeinkről?

 

ózonlyuk..

fogyatkozó készletek..

ökokatasztrófák..

üvegházhatás..

túlfogyasztás..

CO kvóta..

hát nem sokkoló?

Egyrészről a jelenlegi technológiai eszözeink nélkül szinte életképtelenek vagyunk - elég csak az egyik tudományos csatorna által vetített sorozatra gondolni, amelyben  azt tárgyalják, hogy mi lenne velünk a megszokott szolgáltatások (áram, vízhálózat, központi fűtés, stb) nélkül - másrészt viszont igenis tudjuk, hogy nap mint nap elképesztő mennyiségű szennyeződéssel terheljük a lakóhelyünket - hogy egyáltalán élni tudjunk: eljussunk a munkahelyünkre,  mert az ott kapott pénzből veszünk élelmet: elvigyük a gyerekeinket iskolába, hogy megállják majd a helyüket az ott szerzett tudással, eljuthassunk olyan helyekre, ahol  tennünk kell valamit - és még sorolhatnánk..

Most már Ön is kímélheti a környezetünket, - és mellette a pénztárcáját is - hozzájárulhat az élhetőbb világ kialakításához.

Önön múlik

Jövedelem - Önnek

Hogyan lesz Önnek jövedelme a MotorDoktorral?

 

Minden jól működő vállakozásnak gondoskodnia kell arról, hogy a leendő vásárlói tudomást szerezzenek a termékeiről, szolgáltatásairól.

Amikor kidolgazzák az erre vonatkozó stratégiájukat, el kell döntsék, hogy hol használják fel az erre fordítandó keretüket:

Rádió és tv reklámokat,  újsághirdetéseket fizetnek, Internetes megjelenést finanszíroznak, stb..

Ezeknél a megoldásoknál - az eredményességüktől függetlenül - jelentős pénzösszeg kerül ki a cégtől, hiszen kifizeti a rádiót, a tv-t, stb.

 

 

Érdekes módon, éppen annak nem jut belőle, aki pedig a legjobban megérdemelné:

 

Önnek, aki a vásárlásával hozzájárult az adott vállakozás sikeréhez!

Gondoljon csak bele: Ha például kipróbált egy új polírpasztát az autójára, és utánna a barátai is megvették, mert tettszett nekik, ahogy az Ön autója megújult, kapott Ön a polírpaszta eladójától akár csak egy köszönömöt is?

Netán némi árengedményt a következő vásárlásakor, vagy esetleg készpénz visszatérítést?!

Azt gondolom, a válasza az, hogy nem..

 

Vagy ha megkóstólt egy új ételt, ami aztán a barátainak is ízlett, megnézett egy jó filmet, amit a utánna barátai is nagyon élveztek, és még kilométer hosszan sorolhatnánk a példákat.

Kinek is köszönhették a barátai, hogy hozzájutottak azokhoz, megismerték? Önnek, ugye?

Kinek is köszönhette a kereskedő, hogy nőtt a forgalma? Szintén Önnek..

És ki az, aki nem részesült ezeknek a hasznából? Az is Ön, ugye?

 

 

Ön szerint ez így rendben van?

 

Nos, a MotorDoktorral mi honoráljuk azt, ha Önnek köszönhetően  jut el máshoz a készülék.

Amennyiben Ön fordít egy kis időt a készülék megismertetésére, nagyon hamar elérheti azt, hogy a saját készüléke ingyen volt.

Ha úgy dönt, hogy komolyabban veszi a készülék terjesztését, rövid időn belül kimagasló jövedelemre fog szert tenni - csak Önön múlik..

 

 

Kérje el a részletes információt itt.